ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

ادامه انتقاد‌ها به بایدن درباره افغانستان

ادامه انتقاد‌ها به بایدن درباره افغانستان «لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوری‌خواه آمریکایی روز سه‌شنبه از جو بایدن به این دلیل که هنوز هزاران متحد افغان آمریکا در افغانستان هستند، در حالی که ایالات متحده برای تکمیل برنامه خروج از افغانستانِ تحت سلطه طالبان تلاش می‌کند، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در ادامه انتقادها از عملکرد بایدن در خصوص افغانستان، گفت رئیس‌جمهور حکم مرگ هزاران افغان را که به ما کمک کردند امضا کرده و از مسئولیت در قبال افغانستان به قیمت به خطر انداختن آمریکا شانه خالی می‌کند.

 

گراهام در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» گفت: رئیس‌جمهور بایدن حکم مرگ هزاران افغان را که به ما کمک کردند امضا کرده است. او از مسئولیت در قبال افغانستان به قیمت به خطر انداختن آمریکا شانه خالی می‌کند.

 

به گزارش وبگاه خبری «هیل» آمریکا، ایالات متحده هزاران متحد افغان و شهروند آمریکایی را که پس از تسلط طالبان بر کابل در اوایل ماه میلادی جاری، از افغانستان خارج کرده است، اما هزاران نفر دیگر هنوز باقی مانده‌اند و طبق گزارش‌ها، برای رسیدن به فرودگاه کابل با مشکل روبرو هستند.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه گفت حدود ۱۵۰۰ آمریکایی در افغانستان و منتظر خروج هستند.

 

قانونگذاران از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه از بایدن خواسته‌اند مهلت مقرر خروج از افغانستان را که ۳۱ اوت (نهم شهریور) است، تمدید کند، اما رئیس‌جمهور آمریکا گفته به برنامه فعلی پایبند است.

 

گراهام گفت: آنچه او (بایدن) گفته این است که قصد دارد ۳۱ اوت افغانستان را ترک کند زیرا طالبان به او گفته‌اند که باید خارج شود. هیچ راهی وجود ندارد که همه شهروندان آمریکایی را بیرون بیاوریم. ما هزاران افغان را که در کنار ما جنگیدند پشت سر جا می‌گذاریم. ما میز را برای ظهور القاعده و داعش آماده می‌کنیم تا به ما در آینده حمله کنند.

 

وی در ادامه با بیان این که بایدن باید به دلیل عملکردش در خصوص خروج از افغانستان استیضاح شود، گفت: آن‌ها (تروریست‌ها) به دنبال ما می‌آیند و جو بایدن ما را برهنه و کور در افغانستان رها کرده است. این تخلف از وظیفه فرماندهی کل قوا است. این امر جنگیدن در جنگ‌های آینده را دشوارتر می‌کند. پس از اینکه دوستان خود را در افغانستان که شجاعانه جنگیده‌اند رها کردیم، چه کسی در آینده به ما کمک خواهد کرد؟/فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار